Książka księdza Michała Kordeckiego - Jarnuszkiewicz, Jerzy (1919-2005). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1943)
Znak "Chi Ro" czarny, obwiedziony białą linią na czarnym tle. Dookoła napis.
Podpis autora na rewersie, data z inwentarza.
Dostępne również w postaci elektronicznej.
Keywords: Kordecki, Michał -- (1912-1983) -- ekslibris; Ekslibrisy -- Polska -- 1900-1945.