Ikona Maryi w nauczaniu pasterskim kardynała Józefa Glempa / Teofil Siudy. - Siudy, Teofil (1947- ).
1. Po śladach maryjnego dziedzictwa Prymasa Tysiąclecia. 2. Matka w tajemnicy Chrystusa. 3. Matka i Królowa w tajemnicy Kościoła i narodu. 4. Odpowiedź synowskiego zawierzenia Matce i Królowej.