[Afisz. Incipit] Komitet Rodzicielski Państwowej Szkoły Muzycznej w Gdańsku urządza dnia 12 listopada 1949 r. ... produkcję muzyczną uczniów ... ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o wydarzeniu w sali Bratniej Pomocy studentów Politechniki Gdańskiej Gdańsk-Wrzeszcz ul. Siedlicka 4.