Ptactwo wokół mola sopockiego / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia łabędzie i kaczki pływające po Zatoce Gdańskiej w pobliżu mola w Sopocie, 1979 rok.