"Korsaż" z Pireusu załadowany zbożem dobija do nabrzeża francuskiego w Gdyni / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia grecki statek"Korsarz" dopływający do nabrzeża francuskiego w porcie gdyńskim, 26 kwietnia 1978 roku.