Konferencja KW PZPR w Gańsku / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia obradujących na Konferencji KW PZPR w Gdańsku, miedzy innymi Tadeusza Fiszbacha i Piotra Jaroszewicza, 13 lutego 1978 roku.