Konferencja KW PZPR w Gańsku - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1978)
Przedstawia obradujących na Konferencji KW PZPR w Gdańsku, miedzy innymi Tadeusza Fiszbacha i Piotra Jaroszewicza, 13 lutego 1978 roku.
Tytuł na rewersie ręka autora.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Jaroszewicz, Piotr -- (1909-1992) -- fotografie; Polska Zjednoczona Partia Robotnicza. -- Komitet Wojewódzki (Gdańsk) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk