Zbigniew Żakiewicz - Kraina 105 tajemnicy / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1978)
Afisz teatralny prapremiery, która miała miejsce 2.12.1978 r. w Teatrze Wybrzeże. Inscenizacja i reżyseria Marcel Kochańczyk, scenografia Jadwiga Pożakowska.