Trojanki : eurypides - sartre - Teatr Nowy (Łódź). ([Łódź] : Teatr Nowy, 1966)
Plakat przedstawienia z 1966 r. Plakat przedstawia fragment antycznej rzeźby.
Data wydania na podstawie treści.
Keywords: Teatr Nowy (Łódź) -- plakaty; Plakaty -- 1945-1990.