[Afisz teatralny] Imre Madàch - Ostatnie dni Čsaka = Csàk Végnapjai / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1975)
Afisz teatralny informujący o polskiej prapremierze 20.09.1975 r. Teatr na Targu Węglowym w Gdańsku. Reżyseria: Stanisław Hebanowski, scenografia: Marian Kołodziej, muzyka: Andrzej Głowiński.