Ulica Długa, po odbudowie, widok z Bramy Złotej [fot.] Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1970)
Przedstawia ul. Długą po odbudowie, ujęcie z Bramy Złotej, w głębi Ratusz Głównego Miasta, 1970 r.