[Zegar słoneczny na Ratuszu Głównego Miasta] - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1990)
Przedstawia zegar słoneczny na Ratuszu Głównego Miasta w Gdańsku, około 1992 rok.
Tytuł nadany przez katalogującego na podstawie przedstawienia.
Data według przedstawienia.
Autor ołówkiem na rewersie.
Keywords: Ratusz Głównego Miasta (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Zegary słoneczne -- Polska -- Gdańsk -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk