[Afisz. Incipit] W ramach uroczystości związanych ze Świętem Oświaty dnia 4 maja odbędzie się ... wieczór rozmaitości ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o wieczorze w tczewskim Liceum. 2.05.1947 r.