[Afisz. Incipit] W ramach uroczystości związanych ze Świętem Oświaty dnia 4 maja odbędzie się ... wieczór rozmaitości ... (Tczew : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o wieczorze w tczewskim Liceum. 2.05.1947 r.
Keywords: Tczew (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.