[Afisz teatralny. Incipit:] Sprawa Anny Kosterskiej sztuka w 3-ch aktach, 4-ch odsłonach Władysława Lubeckiego / Państwowy Teatr im. Stefana Jaracza Olsztyn-Elbląg. ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o przedstawieniu.