[Afisz teatralny. Incipit:] Sprawa Anny Kosterskiej sztuka w 3-ch aktach, 4-ch odsłonach Władysława Lubeckiego - Państwowy Teatr im. Stefana Jaracza (Olsztyn). Scena Filialna (Elbląg). (Elbląg : [wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o przedstawieniu.
Keywords: Państwowy Teatr im. Stefana Jaracza (Olsztyn). -- Scena Filialna (Elbląg) -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.