Pawłow i nowe poglądy na istote choroby - Towarzystwo Przyjaźni Polsko-Radzieckiej. Oddział (Gdańsk). (Gdańsk : [s.n.], 1950)
Afisz inf. o wykładzie prof. Zygmunta Zakrzewskiego.
Keywords: Towarzystwo Przyjaźni Polsko-Radzieckiej -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne