Exlibris Hans Klose / Ott. - Ott, Herbert (1915-1987) ([wydawca nieznany], 1948)
Mężczyzna grający na gitarze siedzący na ławce przed domem, po bokach rosnące słoneczniki, u dołu napis: Exlibris Hans Klose. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem autograf artysty.