Exlibris Hans Klose - Ott, Herbert (1915-1987).; Klose, Hans (1880-1963). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1948)
Mężczyzna grający na gitarze siedzący na ławce przed domem, po bokach rosnące słoneczniki, u dołu napis: Exlibris Hans Klose. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem autograf artysty.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty, data według podanej bibliografii.
Strona Signum Shop, dostęp 06.06.2019
Keywords: Ekslibrisy -- Niemcy -- 20 w