[Afisz. Incipit:] Statut opłat w państwowych zakładach leczniczych dla zwierząt i na terenie obsługi. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1949)
Afisz z tabelą opłat.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Lecznice weterynaryjne; Gdańsk (woj. pomorskie); Druki ulotne