Henriette Baranius - Sintzenich, Heinrich (1752-1812). ([Berlin], 1793)
Przedstawia portret w popiersiu Henrietty Baranius ujęty w owalu.
U dołu pod kompozycją tytuł: Henriette Baranius.
Pod owalnym obramieniem portretu sygnatura autora i data: von Sintzenich gest. 1793.
Miejsce powstania według działalności autora i portretowanej.
Keywords: Grafika -- Niemcy -- 18 w