Księga dżungli : według Rudyarda Kiplinga - Teatr Lalek (Białystok). (Białystok : [wydawca nieznany], 2009)
Plakat premiery 15.02.2009 r. Adaptacja i reżyseria: Jacek Malinowski, scenografia: Giedrė Brazytė.
Keywords: Teatr Lalek (Białystok) -- plakaty; Plakaty -- 1990-.