[Afisz. Incipit] Obwieszczenie w sprawie zaległego podatku gruntowego za rok 1946 i zaległej zaliczki na podatek gruntowy za rok 1947. ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz wzywający podatników do uregulowania zaległych należności w ziemiopłodach lub w gotówce z dnia 14.08.1947 r.