[Zaproszenie. Incipit] Komitet Organizacyjny Pracowników Centrali Produktów Naftowych Oddział Morski Gdańsk ma zaszczyt zaprosić ... na "ostatki karnawałowe" ... ([wydawca nieznany], 1947)
Zaproszenie na zabawę w sali strzelnicy obok Opery Leśnej 15.02.1947 r.