Zarządzenie na podstawie art. 12 pkt 2 [...] - Skarżyński, Jerzy Stanisław (1911-2003). (Gdynia : [s.n.], 1946)
Afisz inf. o spisie osób uprawnionych do głosowania w referendum z 14.06.1946 r.
Keywords: Referendum -- Polska -- 1946 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne