[Afisz teatralny. Incipit:] Leon Schiller - Kram z piosenkami : Widowisko śpiewno-taneczne / Państwowy Teatr Nowy. (Państwowy Teatr Nowy, 1957)
Afisz informujący o przedstawieniu. Choreografia i reżyseria Barbara Fijewska, dekoracje Józef Rachwalski, kostiumy Ewa Soboltowa, opracowanie muzyczne Tomasz Kiesewetter.