[Afisz. Incipit] W czwartek, dnia 9-go stycznia 1947 roku ... odbędzie się w Sali Głównej w Parowozowni Gdańsk-Południe, Orunia, ul. Sandomierska 12 Wielki Wiec Wyborczy ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o wiecu wyborczym Miejskiego Komitetu Wyborczego Stronnictw Bloku Demokratycznego.