Zapomniany świadek wydarzeń : Karski na lekcjach języka polskiego i historii / Agnieszka Kasperek. - Kasperek, Agnieszka (nauki humanistyczne)
Zakres i treść: Zagłada Żydów w dokumentach oświatowych, treści dodatkowe na lekcjach polskiego i historii, projekt edukacyjny.