Zawody piłkarskie Grom = Union. (Gdynia : [s.n.], 1948)
Afisz inf. o meczu, który miał miejsce w na Stadionie Miejskim w Gdyni 19.09.1948 r.
Keywords: Piłka nożna -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- plakaty; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- plakaty