[Afisz. Incipit] Nabór uczniów do Szkół Technicznych na rok szkolny 1951/52 ... ([wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o naborze prowadzonym przez Gdańskie Techniczne Zakłady Naukowe oraz terminie egzaminów wstępnych w dniach 25-30.06.1951 r.