H. Kissinger z wizytą u Lecha Wałęsy - Uklejewski, Janusz (1925-2011).; Centralna Agencja Fotograficzna (Warszawa : CAF, 1990)
Przedstawia Henrego Kissingera i Lecha Wałęsę na spotkaniu w Gdańsku 21.06.1990 roku.
Tytuł na awersie.
Autor na awersie.
Data na awersie.
Keywords: Wałęsa, Lech -- (1943- ) -- fotografie; Kissinger, Henry -- (1923-2023) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk