[Zaproszenie. Incipit] Wojewódzki Komitet Polskiej Partii Socjalistycznej w Gdańsku zaprasza ... na pierwszy Wojewódzki Zjazd Kobiet PPS ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1947)
Zaproszenie na Zjazd 8.11.1947 r. w Gdańsku w sali Stoczni.
Keywords: Polska Partia Socjalistyczna (1944-1948) -- druki ulotne; Stocznia Gdańska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Kobiety -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Zaproszenia -- 1945-1970.