Społeczno-pedagogiczny punkt widzenia : wielowymiarowość perspektyw / Ewa Marynowicz-Hetka. - Marynowicz-Hetka, Ewa (1946- ).
Punkt widzenia pedagogiki społecznej - rama konceptualna, wielowymiarowość perspektyw - dyskusja - krytyka.