Most "Zawodników" : Zdjęte pokrycie chodników, przygotowania do podniesienia konstrukcji. (Gdańsk, 1947)
Przedstawia most na ul. Zawodników w dzielnicy Rudniki w Gdańsku, 1947 rok.
Tytuł pod zdjęciem odręcznie.
Data na podstawie przedstawienia.
Keywords: 1945-1989; 1901-2000; Fotografie; Mosty; Gdańsk (woj. pomorskie)