[Afisz. Incipit:] Ogłoszenie. Na zarządzenie Wojewody Gdańskiego ... od 16-23 grudnia 1949 r. przeprowadzane będą przymusowe ochronne szczepienia przeciwko wściekliźnie ... ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o szczepieniach psów na terenie Malborka.