[Afisz. Incipit] Uwaga! Uwaga! w Sobotę dnia 12.VII. i Niedzielę dnia 13.VII. odbędzie się ... Wielka Zabawa Taneczna ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie w lokalu "Polska Riwiera", na którą zaprasza Morski Ośrodek Żeglarski "Zryw".