[Afisz. Incipit] Uwaga! Uwaga! w Sobotę dnia 12.VII. i Niedzielę dnia 13.VII. odbędzie się ... Wielka Zabawa Taneczna ... (Gdynia : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie w lokalu "Polska Riwiera", na którą zaprasza Morski Ośrodek Żeglarski "Zryw".
Keywords: Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.