Marschall Rokossowski an die Garnisonen von Danzig und Gdingen / K. Rokossowski. - Rokossowski, Konstanty (1896-1968) ([wydawca nieznany], 1945)
Ulotka z odezwą Rokossowskiego po wkroczeniu do Sopotu 24.03.1945 r.