Marschall Rokossowski an die Garnisonen von Danzig und Gdingen - Rokossowski, Konstanty (1896-1968). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1945)
Ulotka z odezwą Rokossowskiego po wkroczeniu do Sopotu 24.03.1945 r.
Keywords: Sopot (Polska) -- 1939-1945 (Wojna i okupacja) -- druki ulotne