Gdynia widok na Szkołę Rybołówstwa Morskiego / J. Uklejewski. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (Biuro Wydawnicze RUCH, 1960)
Przedstawia widok z Kamiennej Góry na Molo Południowe, widoczna Szkoła Rybołówstwa Morskiego, ok. 1966 r.