Ex Libris H. Majkowskiego M. N. - Nehring, Maciej (1901-1977) (1933)
W ozdobnym obramowaniu z dwóch rogów obfitości panorama miasta. U góry w półkolu napis: Ex Libris H. Majkowskiego. Na styku rogów sygn. aut.