Zarządzenie - Gdynia (Polska). Zarząd Miasta (Gdynia : Prezydent Miasta Gdyni, 1947)
Afisz dotyczący zwalczania zarazy stadniczej u koni.
Pod tekstem: Prezydent Miasta wz. (-) Piotr Stolarek Wiceprezydent.
W prawym górnym narożniku: Gdynia, dnia 17 maja 1947 r.
Dostępny również w formie elektronicznej.
Keywords: Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- źródła