Medal. Karol Kurpiński Za Piękne Twory Harmonji Rodacy1819. ([Wydawca nieznany], 1819)
Medal. Awers: Głowa z profilu, powyżej napis: Karol Kurpiński. Rewers: Różne instrumenty muzyczne, u dołu napis: Za Piękne Twory Harmonji Rodacy1819.