25 wystawa doroczna Gdańskiego Towarzystwa Fotograficznego / Jakubowski. - Jakubowski, Krzysztof (1946- ). ([wydawca nieznany], 1981)
Plakat wystawy, która miała miejsce w Klubie MPiK w Gdańsku 15-30.09.1981. Na druku: rozmazana panorma na Główne Miasto w Gdańsku. Nazwisko autora na dolnej prawej krawędzi.