25 wystawa doroczna Gdańskiego Towarzystwa Fotograficznego - Jakubowski, Krzysztof (1946- ). (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1981)
Plakat wystawy, która miała miejsce w Klubie MPiK w Gdańsku 15-30.09.1981. Na druku: rozmazana panorma na Główne Miasto w Gdańsku. Nazwisko autora na dolnej prawej krawędzi.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- plakaty; Plakaty -- 1945-1990.