Exlibris F. E. Crombeecke / J. Battermann. - Battermann, Johannes (1909-1999) ([wydawca nieznany], 1967)
Na tle fragmentu dużej amfory kolumna jońska, za nią książki, budowle w stylu greckim i posągi. Napis u góry: Exlibris, u dołu: F. E. Crombeecke, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf autora.