Exlibris Adi von Staden T. H. - Hermann, Theodor Heinrich (1867-1926) (1900)
Przedstawia chłopca i dziewczynkę stojących na dróżce prowadzącej do chaty, przed którą stoi stara kobieta, u dołu napis: Exlibris Adi von Staden. Sygn aut. w obrębie kompoz.