Stanislaus Aloys Rossolkiewicz (s.n., 1855)
Przedstawia portret w popiersiu Stanisława Alojzego Rosołkiewicza, od 1818 r. proboszcza Kaplicy Królewskiej w Gdańsku, szambelana papieski i dziekan Gdańska, a w latach 1818-21 wikariusz apostolski.