Wielki koncert pianisty Henryka Spychały. (Kwidzyn : [s.n.], 1948)
Afisz inf. o koncercie 22.05.1948 r.
Keywords: Życie muzyczne -- Polska -- Kwidzyn -- 1945-1970.; Kwidzyn (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne