[Afisz. Incipit] 16.11.47 r. godz. 14.00 Derby piłkarskie m. Tczewa ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o ostatnim meczu w sezonie o mistrzostwo kl. A pomiędzy S.K.S. Wisła Tczew a K.K.S. Unia Tczew.